الثلاثاء، 5 فبراير 2013

بالفيديو.. كوكيز بالزنجبيل والعسل الأسود Gingerbread Whoopie Pies -- Gingerbread Cookies Stuffed with Cream Chees...

استمتعي معانا بكوكيز شهي ولذيذ وصحي
















 المقادير: 2 كوب دقيق ½ كوب سكر 1¼ ملعقة صغيرة بيكينج صودا 2 ملعقة كبيرة زنجبيل 1/3 كوب زيت نباتي 1/3 كوب مية مغليّة ¾ ملعقة صغيرة ملح ½ كوب عسل أسود ملعقة صغيرة قرفة بيضة كبيرة للحشو: علبة جبنة كريمي 2½ كوب سكر بودرة 2 ملعقة صغيرة لبن ملعقة صغيرة فانيليا ¼ كوب زبدة الطريقة: 1- اخلطي الدقيق مع البيكينج صودا والملح والزنجبيل والقرفة والسكر والعسل والزيت والبيضة، واستمري بالخلط لحد ما الخليط يتماسك، وبعد كده ضيفي عليهم المية واخلطيهم كويس مع بعض. 2- افردي العجينة على شكل دواير في الصينية، وبعد كده حطّيها في فرن ساخن لمدة 12 دقيقة. 3- لعمل الحشو، اخلطي الجبنة واللبن والفانيليا والسكر والزبدة مع بعض، وقلّبيهم لحد ما الخليط يبقى متجانس. 4- حطّي الحشو في قمع للتزيين، وبعد كده وزّعيه على قطع الكوكيز، وغطّيه بواحدة كوكيز تانية، وبعد كده حطّيهم في الفريزر لمدة نصف ساعة.. وبالهنا والشفا

.

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق